2810300085 6973052570 Γιαμαλάκη 48, Ηράκλειο Κρήτη 71202 g.antog@gmail.com
hero image

 

 

 
Μετακομίσεις - Μεταφορές - Φορτώσεις - Ανυψώσεις - Αποθηκεύσεις - Ειδικές Μεταφορές | Ηράκλειο Κρήτη


Η μεταφορική μας εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των χερσαίων μεταφορών, πραγματοποιώντας καθημερινά δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα με φορτηγά δημόσιας χρήσης, μεριμνώντας ώστε το φορτίο να φτάσει με ασφάλεια και συνέπεια στον προορισμό του.
 
 
 
 
 
 
     
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας, με πλήρη και εξατομικευμένη υποστήριξη και ταυτόχρονα, δημιουργούμε λύσεις καινοτόμες με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών και απαιτήσεων σας όσο αφορά:
 
     
     
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ
 
     
 
 
 
 
     
 
    ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
 
     
  Η μετακόμιση μπορεί να είναι μια απαιτητική, δύσκολη και κουραστική διαδικασία, αλλά με τη βοήθειά μας γίνεται εύκολη και χωρίς άγχος. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων με προσοχή κι ασφάλεια, εξασφαλίζοντας ότι όλα θα φτάσουν στον νέο σας χώρο σε άριστη κατάσταση.  
     
 
     
 
    ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
 
     
  Είτε πρόκειται για οικιακές είτε για επαγγελματικές ανάγκες, η εταιρεία μας προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες μετακόμισης, μεταφοράς και αποθήκευσης, όπου λόγω του σύγχρονου στόλου και του εξειδικευμένου προσωπικού, εγγυάται την απρόσκοπτη, γρήγορη και ασφαλή διαχείριση κάθε είδους φορτίου.  
     
 
     
 
    ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
 
     
  Η μεταφορά προϊόντων που απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας είναι μια πολύ ιδιαίτερη και πολύ απαιτητική εργασία, που αποτελεί όμως μια από τις ειδικότητές μας. Τα φορτηγά ψυγεία μας διαθέτουν πιστοποίηση όπως και θερμογράφους, για τη διασφάλιση ιδανικών συνθηκών.  
     
 
     
 
    ΕΥΠΑΘΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
     
  Με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό, αναλαμβάνουμε τις μεταφορές ευπαθών προϊόντων, εξασφαλίζοντας την τήρηση όλων των απαραίτητων πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας. Είμαστε η ιδανική επιλογή για να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα φτάσουν σε άριστη κατάσταση.  
     
 
     
 
    ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
 
     
  Για τις πιο εξειδικευμένες μεταφορές, η εταιρεία μας προσφέρει ειδικές και ολοκληρωμένες λύσεις, αναλαμβάνοντας τη μεταφορά βαρέων ή ευαίσθητων αντικειμένων με τον απαραίτητο εξοπλισμό, εξειδίκευση και προσοχή, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα και την ασφαλή παράδοση τους.  
     
 
     
 
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ
 
     
  Οι ανάγκες αποθήκευσης σας καλύπτονται πλήρως από μεταφορική μας εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ. Διαθέτουμε ασφαλείς και καλά εξοπλισμένους χώρους αποθήκευσης, όπου τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας αντικείμενα μπορούν να αποθηκευτούν για όσο χρόνο χρειάζεστε.  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Μπορούμε να εγγυηθούμε την ολοκλήρωση της οποιασδήποτε εργασίας μας εμπιστευθείτε
αναλαμβάνοντας:

 
     
 
 
 
 
 
Εθνικές μεταφορές
Μετακομίσεις
Φορτώσεις
Ανυψώσεις
Δυνατότητα αποθήκευσης
Ταχυμεταφορές
Αμπαλάρισμα
Ειδικές μεταφορές
Μετακομίσεις οικοσκευών
Αποσυναρμολόγηση & συναρμολόγηση επίπλων
Συσκευασία & αποσυσκευασία εμπορευμάτων
 
 
Διανομές εμπορευμάτων
Διανομές πόρτα-πόρτα
Μεταφορές από και προς επαγγελματικούς χώρους
Μετεγκαταστάσεις φοιτητών
Μετεγκαταστάσεις γραφείων
Μετεγκαταστάσεις καταστημάτων
Μετεγκαταστάσεις εργοστασίων
Μετεγκαταστάσεις αποθηκών
Καλάθι ανύψωσης
Ψυγειομεταφορές
Φόρτωση βαρέων φορτίων με γερανοφόρο όχημα
 
 
 
 
  Αξιόπιστα & Οικονομικά

 
 
 
 
  Στην μεταφορική μας εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο από φορτηγά δημόσιας χρήσεως, ανυψωτικό μηχάνημα έως 8ο όροφο καθώς και κλαρκ για ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων, μεταφορών και εργασιών καθώς επίσης έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό έτσι ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε, απευθυνόμενοι σε φοιτητές, ιδιώτες κι επαγγελματίες.  
     
  Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της μεταφοράς, από την αρχή έως το τέλος, ενισχύοντας με αυτό το τρόπο τον αδιαπραγμάτευτο στόχο μας που είναι η ασφαλής μεταφορά και παράδοση των φορτίων των πελατών μας καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους, όπου μαζί με την εμπειρία, τον εξοπλισμό και την όρεξη για δουλειά, αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας μας που σας εγγυώνται την πλήρη εξυπηρέτησή σας, από και προς τη Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.  
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


για μια προσφορά ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ